ICT

Niet alleen is het leveren van testmedewerkers een belangrijk onderdeel van Flexitude, maar ook het voorzien in de ondersteuning van uw Microsoft omgeving via Microsoft Engineers. Daarnaast wordt voorzien in het ondersteunen van uw project(en) via projectsecretariaat medewerkers wat wordt beschouwd als speerpunten voor Flexitude.

Het testen van (delen van) geautomatiseerde systemen vindt op vele momenten en door vele betrokkenen en vanuit vele invalshoeken plaats. Flexitude is gespecialiseerd gebruikersacceptatie testen (wat moet het systeem doen) en syntactisch testen (wat moet er zijn en wat is er).

Door de meegebrachte – methodische – ervaring testen zij niet alleen veel completer en intensiever, maar ook nog eens veel effectiever. Met checklisten voor iedere fase van het testen. Met draaiboeken voor ieder scenario.

Zij dragen aan het eind van hun werkzaamheden de resultaten zodanig aan de gebruikersorganisatie over dat deze zeker weet dat ze deze verantwoordelijkheid over kan nemen.

Flexitude kan die rol voor u vervullen en het gebruikersacceptatie- en syntactisch testen voor u uitvoeren. Op vele momenten en in vele samenwerkingsmodellen.

Bij interne nieuwbouw of bij majeure wijzigingen aan bestaande systemen, maar ook bij out- of insourcing, migraties en pakket-implementaties; Flexitude levert de kennis en kunde die daarvoor nodig is. Niet alleen op het gebied van functionaliteit maar ook bij de opgeslagen gegevens. Altijd op dezelfde kwalitatief hoogstaande manier en altijd met uiteindelijk maar één resultaat: een systeem dat van voor naar achter, van boven naar beneden, daadwerkelijk getest is en dat precies doet wat ervan verwacht wordt.